Design

BoBedre's designpriser til Ali Gallefoss og Kaja Dahl

Vi gratulerer alle designerne som vant BoBedre sin designpris i ulike kategorier. Vi ønsker å vise frem arbeidene til de talentfulle designerne Ali Gallefoss og Kaja Dahl, som vi nylig har hatt gleden av å samarbeide med.

"Årets tilbehør" gikk til duftskulpturene "Krukke & Arch" av Kaja Dahl for Origin.

Prisen "Årets tilbehør" til Kaja Dahl

Gratulerer til @kaja_dahl for å ha vunnet @bobedrenorge sin designpris “Årets tilbehør” for duftskulpturene "Krukke & Arch". Gjennom flere år har vi i Lundhs har gleden av å samarbeide med Kaja, både med "Larvik Vase" og "Fragrance Sculptures" som ble stilt ut under Designmessen i Milano i 2019.

Juryens begrunnelse lyder som følger for prisen "Årets tilbehør":

"Objektene Krukke & Arch bringer noe nytt inn i hjemmet, de berører tidsånden og oppleves samtidig nyskapende. Duftsprayer og oljebrennere kjenner vi til, men i Kajas skulpturer, utført av dyktige håndverkere i Portugal, får vi ikke bare det fine, dekadente fra duften, men et vakkert, formalt objekt vi gjerne vil se på hver dag."

Saken i sin helhet kan leses på BoBedre.no

Bilde av "Krukke og Arch": Photo: @andyliffnerphotography. Styling: @annaleena.interiors. Produced by: @originmade

Portrettfoto av Kaja: Photo: @francesmarais

"Krukke & Arch"

Prisen "Årets nykommer" til Ali Gallefoss

Vi gratulerer designeren Ali Gallefoss (@aligallefoss) for @bobedrenorge sin designpris "Årets nykommer". I Lundhs har vi nylig hatt gleden av å samarbeide med Ali til hans prosjekt “ Aluminum & Stone” laget til desingmessen i Milano 2020.

Vi kunne ikke vært mer enig i juryen sin begrunnelse for at Ali vant prisen for "Årets nykommer":

"Årets nykommer sitter ikke stille i båten og venter på at noen skal oppdage ham. Tvert imot! Han heiser flagget til topps og utbasunerer sin tilstedeværelse høyt og tydelig. Han har tonnevis med selvsikkerhet, humor og kreativitet, noe som gjenspeiles i hans abstrakte, utforskende og utfordrende objekter.

Han beveger seg med letthet mellom disiplinene design, kunst, kunsthåndverk og mote, og jobber like fritt og intuitivt uavhengig av sjanger. Årets nykommer er grensesprengeren som tør å tenke annerledes – og som kanskje kan lære forbrukeren det samme."

En verdig vinner!

Les hele begrunnelsen på BoBedre.no

Portrett av @callehuth
Foto av “Aluminum & Stone”: @lassefloede - Styling:@kraakvikdorazio

"Aluminum and Stone" laget til designmessen i Milano 2020. Foto: Lasse Fløde. Styling: Kraakvik/D'Orazio

Skrevet av Janne Magnussen

Sist oppdatert 7. sep. 2020